Відео

«Кинуті на виживання»: літні лучани про скажені платіжки і пенсії-сльози (відео)

«Кинуті на виживання»: літні лучани про скажені платіжки і пенсії-сльози (відео)

За вікном весна, а цифри у платіжках продовжують зростати. Найбільш вразлива категорія платників «комуналки», по якій стрибок тарифів б’є найболючіше, – пенсіонери.

Із 4 березня в Україні розпочалася монетизація субсидій, проте більшість із тих, хто животіє на мізерні пенсії або платню-мінімалку, на думку державних мужів, не заслуговують на її нарахування.

У березні-квітні поточного року держава виплатить додатково 2410 гривень пенсіонерам, які отримують мінімальну (1437 грн)та меншу за мінімальну пенсії. Кошти виплатять за рахунок додаткових надходжень від легалізації «євроблях». Про це у розпал передвиборчої кампанії повідомив глава держави Петро Порошенко.

У владі гучно заявляють, що за минулий рік середні пенсії українців зросли у півтора разу, тим часом реально пенсіонери суттєвого полегшення не відчули і економлять на найелементарнішому, щоби оплатити шалені тарифи на комунпослуги.

На скільки підвищили пенсійні виплати лучанам і чи відповідають ці суми обіцяним – дивіться у сюжеті «T1 – Твій портал».

Дивіться також: 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь, суспільство
В тему