Відео

Банда розстріляла таксі: у водія – 9 ран (відео)

Банда розстріляла таксі: у водія – 9 ран (відео)

У Кривому Розі десять невідомих розстріляли таксі. Сталося це вночі на проспекті Гагаріна. Постраждали водій і двоє пасажирів.

Найбільше дісталося таксисту, передає 34 канал.

«Стріляли з лівого боку. Я сидів отак, закривався. Що встиг - прикрив, особа трохи прикрив», - говорить потерпілий.

Так таксист Валерій опинився в лікарні. Чоловіка привезла «швидка». У нього 9 вогнепальних поранень.

«Надійшов пацієнт з вогнепальними не проникає пораненнями множинними, вся допомога надана в повному обсязі, стан середньої тяжкості», - говорить завідувач відділення політравми криворізької лікарні №2 Юрій Пашков.

Сталося все о першій годині ночі - розповів Валерій. Він закінчував роботу, привіз останніх клієнтів за адресою. Ті зустріли знайомих і почали з ними сваритися. Пара кинулася назад в таксі. Але не встигли далеко від'їхати, як дорогу перегородив BMW.

«Дивлюся в дзеркало, за нами розгортається одна машина BMW, але я не надав значення. Ми повернули на Будьонного, вони підрізали, дорогу перекрили, а другі ззаду блокують, вискакують з автомобіля і починають стріляти. Лобове розбили, бічні почали бити і стріляти в упор майже з травматичного», - ділиться постраждалий - таксист Валерій.

Зловмисників було 10, розповів таксист. Зараз поліція розшукує всіх причетних до стрілянини.

«За цим фактом слідчим відділом Металургійного відділення поліції було порушено кримінальне провадження за статтею 296 частини 4 Кримінального кодексу за фактом хуліганства із застосуванням вогнепальної зброї травматичної дії. Розглядаються кілька версій злочину», - повідомляє начальник Металургійного ОП Кривого Рогу Віталій Романов.

Тепер нападникам загрожує відповідальність у вигляді позбавлення волі на термін від 3 до 7 років.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шахраїв, які грабували пенсіонерів, затримано по гарячих слідах (фото)

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: НП, Україна
В тему