Відео

Мадуро назвав вибух електростанції «електричною війною» США (відео)

Мадуро назвав вибух електростанції «електричною війною» США (відео)

В Венесуелі, штаті Болівар, на електростанції «Сидор»,  стався вибух. Інформації про постраждалих немає.

Про це повідомляє El Nacional.

Місцеві жителі зняли на відео пожежу, що охопила підстанцію після вибуху. Видання відзначає, що влада поки не висловили офіційну версію події. Вони не виключають, що вибуху не було і на електростанції сталося самозаймання.

 Увечері 7 березня майже вся Венесуела залишилася без світла. Масштабні проблеми з електропостачанням були зафіксовані в 23 з 24 штатів.

У Каракасі перестали працювати світлофори, метро, ??магазини і система грошових переказів. Сотні людей не могли покинути столичний аеропорт. Тотальний блекаут тривав сім годин, після чого електропостачання було відновлено в ряді східних штатів країни.

Президент Венесуели Ніколас Мадуро назвав подію «електричною війною» з боку США. Національна енергетична компанія країни пояснила те, що трапилося, диверсією на гідроелектростанції «Ель-Гури» в штаті Болівар. Міністр зв'язку та інформації Хорхе Родрігес заявив, що спорудження постраждало від кібератаки з США.

Ситуація в Венесуелі загострилася 23 січня, коли на тлі масових акцій протесту спікер парламенту Хуан Гуайдо оголосив себе тимчасовим президентом. Його визнали США, ряд країн Латинської Америки і Європи.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, НП
В тему

Останні матеріали