Відео

Гавкіт і сморід – у Києві квартира перетворилася на притулок для вуличних собак (відео)

Гавкіт і сморід – у Києві квартира перетворилася на притулок для вуличних собак (відео)

Зі смородом і під гавкіт собак, а також із зіпсованим майном мешкають жителі однієї зі столичних багатоповерхівок.

А все тому, що сусідка тримає тварин під замком, не вигулює їх і не доглядає, – ідеться у сюжеті ТРК Україна.

Одна з жительок будинку розповіла, що нещодавно купила квартиру – у зручному місці та за привабливою ціною. Днів через десять після заселення жінка помітила на стелі плями і відчула характерний запах. Плями з’являються від тварин, які живуть поверхом вище.

Сусідка тримає з десяток тварин. Весь під’їзд просмердівся, собаки постійно гавкають.

Жителька будинку поскаржилася на такі умови в поліцію. Крім того, в будинку неможливо спати, адже собаки гавкають і виють по ночах. У поліції віджартувалися, сказали: «Ви не знаєте що робити? – Дайте їм ковбаси».

Інші сусіди розповідають, що жінка на п’ятому поверсі тримає собак уже 20 років. При тому не вигулює собак, не доглядає їх. Оскільки родичів не має, то собаки, напевно, її єдина втіха.

Коли журналісти спробували поспілкуватися із власницею тварин, дверей ніхто не відчинив, з-за них лише чувся гучний гавкіт.

Востаннє собак випускали 10 років тому. Сусіди викликали поліцію через трупний запах із квартири. Тоді люди зламали двері та випустили усіх тварин.

За три дні власниця тварин позбирала їх.

Аби придбати їжу, власниця собак виходить з дому рано-вранці. Тому знімальна група приїхала під будинок ще раз і чекала три години, проте марно. Сусіди зауважили, що не бачили жінку вже тиждень. Через це викликали поліцію, яка приїхала за дві з половиною години і пояснила, що не мають права потрапити у квартиру. Тим паче, що трупний запах відсутній.

Юристи кажуть, що за таких умов варто викликати експертизу і з її результатами звертатися до суду.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, київ
В тему