Відео

Мати фіналісток нацвідбору на «Євробачення» причетна до репресій у Криму (відео)

Мати фіналісток нацвідбору на «Євробачення» причетна до репресій у Криму (відео)

Мати учасниць дуету «Анна-Марія», який виступав на Нацвідборі на Євробачення-2019, несе відповідальність за всі арешти і смерті в анексованому Криму, оскільки вона працює в окупаційному відомстві.

Про це заявив заступник голови Меджлісу кримськотатарського народу Ахтем Чийгоз в ефірі телеканалу ATR, передає РБК-Україна.

Чийгоз зазначив, що Лариса Опанасюк не просто заступник Аксьонова, а вона є дуже активним членом команди і на її совісті всі смерті, арешти і жахи, які відбувалися на півострові.

За словами Чийгоза, Опанасюк з особливою ненавистю до України працює над новими репресіями проти кримських татар і проукраїнського населення в Криму. При цьому її діти, Анна і Марія, які живуть в Україні та користуються всіма благами.

Він також підкреслив, що справа не тільки в дівчатах, а й в тих, хто знає, хто вони.

«Ця історія показова ще й тим, що ряд тих, хто повинен був нести на собі відповідальність за такий політичний захід як Євробачення, потрібно закликати до відповідальності за те, що вони це (участь «Анна-Марія» у Нацвідборі — ред.) допустили», — зазначив Чийгоз.

Нагадаємо, що гурт «Анна-Марія» зганьбився в прямому ефірі каналу ATR. Дівчата не змогли відповісти на питання про те, чи є війна в Україні, що сталося з Кримом, і ким працюють батьки співачок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Ви – російські бл…і», – прокоментували в Криму інтерв’ю гурту «Анна-Марія» (відео 18+)

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Політика, Таблоїд, суспільство, НП, анна-марія, євробачення, крим
В тему