Відео

Вибори, фекалії та сільський рятівник: «Циклони» гурту «ТІК» «порвали» YouTube (відео)

Вибори, фекалії та сільський рятівник: «Циклони» гурту «ТІК» «порвали»  YouTube (відео)

Більше 800 000 переглядів за три дні – такий карколомний успіх у кліпу «Циклони» від гурту «ТІК».

Свій кліп український гурт назвав «перевиборчим екшеном» - пише ОБОЗРЕВАТЕЛЬ.

«Циклони» є «гротескною формою того, що відбувається в Україні перед виборами» – про це йдеться у підписі до кліпу.

Так, в тексті пісні йдеться про весняні циклони, які «недолюстровані і перефарбовані» з «вилами, косами і на постаментах йдуть в президенти».

У сюжеті відеороботи сільський мешканець Іван Петрович рятує виборчу дільницю від залиття фекаліями, через що вибори опинилися під загрозою.

«У вас як вибори, так ла*но і спливає», – сказав головний герой кліпу Іван Петрович, роль якого зіграв відомий актор Віктор Андрієнко.

Протягом кліпу він очищає ділянку від фекалій, згадуючи при цьому, що місцеві чиновники «і не з такого ла*на сухими і чистими виходили».

На своїй сторінці в Facebook лідер гурту ТІК Віктор Бронюк пояснив, що новий кліп не є сатирою на нинішніх кандидатів, а ідея пісні значно глибше.

«Це відповідь на питання, чому українці зачаровуються кандидатами, голосують за них, а потім розчаровуються, а при владі залишаються ті ж морди, тільки в профіль», – пояснив лідер групи.

Він звернув увагу, що своєю роботою хотів би закликати виборців до більш усвідомленого ставлення до виборів, щоб не приводити корупціонерів до влади.

«Потрібно змінювати ментальність виборця, а не тільки обличчя при владі. Ось про що потрібно думати», – підкреслив Бронюк.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Таблоїд, Україна
В тему