Відео

«Боїтесь? Не бійтесь»: Порошенко на мітингу побив дівчину (відео)

«Боїтесь? Не бійтесь»:  Порошенко на мітингу побив дівчину (відео)

Під час мітингу в Олександрії Президент Петро Порошенко ляснув по щоці дівчину.

Юна мешканка міста поставила чільному президенту незручне запитання.

Про це журналіст Анатолій Шарій повідомив в своєму відеоблозі.

Як видно на відеозапису, після свого виступу Порошенка разом з охороною залишав захід, під час чого до нього підійшла місцева мешканка і задала питання: «Чому ви переслідуєте Шарія?».

На це президент попросив її вимкнути телефон, після чого кілька разів вдарив її долонею по обличчю. Потім політик почав питати дівчину, де вона живе і як її прізвище. Не отримавши відповіді, президент кілька разів з силою поплескав дівчину по руці зі словами: «Боїтесь? Не бійтесь».

Після заходу дівчина пішла в кафе, проте її там знайшли і намагалися відвести в поліцію. В результаті вона на відео розповіла, як стався інцидент. "Він (Порошенко - ред.) б'є мене по обличчю, почав мене шарпати. Він просто озвірів, став сатаною. Дуже сильно мене плескав по плечу, шарпав за курточку і пішов далі», - згадує дівчина.

Після цього героїня відео вирушила в кафе, щоб сховатися від охоронців і поліцейських, переслідували її.  Але і там до неї підійшов співробітник поліції і грубим тоном зажадав пройти до поліцейської дільниці, не пояснюючи причин.

«За мною йде хвіст міліціонерів, розумію, що додому мені йти не можна, переходжу на іншу сторону вулиці і сідаю в кафе, намагаюся якось заспокоїтися. У кафе заходять люди - вже не міська міліція і біля кафе чоловік п'ятнадцять варта його (Петра Порошенка - ред.) охорони. І тут головний говорить: «Зібралася, пішла зі мною, давай! Ти затримана «. Я починаю дзвонити своєму хлопцеві, і він починає відбирати у мене телефон», - говорить вона.

«Вони мене оточили, сказали, щоб я показувала свій паспорт, якщо немає, то ми будемо їхати до відділення - розбиратися хто я і що я», - зазначає дівчина.

У результаті їй вдалося подзвонити своєму батькові, який забрав її додому. «Батьки переживають, щоб не дай бог з училища не виключили або просто переслідували мене по місту», - сказала вона.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Політика, Україна
В тему