Відео

П'ятикласниці під час уроку зламали ногу (відео)

П'ятикласниці під час уроку зламали ногу (відео)

На Херсонщині у школі через розбірки з однолітками п'ятикласницю шпиталізували з переломом ноги. Її побили начебто на уроці. Педагоги ж у своєю чергою запевняють, то був нещасний випадок.

Одинадцятирічна Ольга вже тиждень у лікарні. Рентген показав, що травма серйозна, - пише «24 канал».

Вони на мене сказали: «Ах, ти зараза» і почали мене бити. А після того я на ногу вже не могла стати», – пригадала постраждала дівчина.

Завідувач відділення травматології Голопристанської районної лікарні В'ячеслав Смирнов сказав, що в дівчини тріщина великої гомілкової кістки.

Мати Олі запевняє, що доньку однокласники ображають не вперше. Якось їй дверима придавили руку.

«Претензії до педагогів є. Куди вони дивляться, яка поведінка в школі, яка поведінка в класі? Ми відправляємо дітей туди вчитись. О 8:00 виходять здорові діти, нормальні діти, а потім приходять, як не рука вивихнута, то вже на цей раз гіпс. Що далі буде?» – сказала мама потерпілої Тетяна Арестова.

 У школі вже провели розслідування і склали акт про нещасний випадок. Що цікаво, саму постраждалу дівчинку ніхто не опитував.

Софія - одна з двох однокласниць, яких Ольга називає своїми кривдницями, не приховує, що перед уроком фізкультури була сварка. Однак свою провину в ній заперечує. Матір Софії передала невеличку суму на лікування Олі, але пояснила, що булінгу не було.

Мати ж травмованої школярки звернулася до поліції. Якщо факт цькування учениці доведуть, директорку і батьків винних школи можуть лише оштрафувати. 

Читайте також:

Мокнули в унітаз до струсу мозку: батьки покарали школяра, який бив ровесників.


Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, суспільство, НП
В тему