Відео

MARUV запросили заспівати на міжнародному з’їзді Євробачення в Ганновері (відео)

MARUV запросили заспівати на міжнародному з’їзді Євробачення в Ганновері (відео)

Siren Song таки почує вся Європа?

Німецький музичний експерт доктор Ірвінг Вольтер, який співпрацює з організаторами конкурсу Євробачення, запросив MARUV узяти участь у гала-концерті першого міжнародного з’їзду Євробачення UNESCON у Ганновері 29 червня. Про це Вольтер написав на своїй сторінці в Facebook, де він називає себе Dr Eurovision, передають «Вести».

«Ми, організатори першого міжнародного з’їзду Євробачення UNESCON у Ганновері (Німеччина), дуже шкодуємо про ситуацію, що склалася після національного відбору в Україні. Навіть якщо ми особисто ніяк не можемо вплинути на вирішення проблеми, все ж дуже сподіваємося, що все ще вирішиться на користь MARUV – співачки, обраної журі та глядачами», – підкреслив він.

Незважаючи на те, яке рішення приймуть українські організатори, Вольтер запросив артистку виступити на заході. Експерт уточнив, що MARUV, якщо побажає, зможе заспівати в супроводі симфонічного оркестру.

«У будь-якому разі ми з великим задоволенням запрошуємо Ганну і її шоу-балет узяти участь у гала-концерті нашого заходу, який відбудеться 29 червня цього року, де вона зможе виступити в супроводі оркестру перед її численними інтернаціональними шанувальниками», – написав Dr  Eurovision.

Крім того, на сторінці заходу він розмістив відеозвернення до співачки. Експерт висловив жаль, що поточна політична ситуація не дозволила MARUV узяти участь у конкурсі.

«Євробачення – це тільки перша частина історії. MARUV – прекрасний виконавець, і її в будь-якому разі чекає успішна кар’єра», – сказав Вольтер.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Таблоїд, Україна
В тему