Відео

Стало відомо, хто може поїхати на «Євробачення» замість MARUV (відео)

Стало відомо, хто може поїхати на «Євробачення» замість MARUV (відео)

Україну на Євробаченні-2019 замість MARUV може представити жіночий музичний колектив Freedom Jazz.

Про це повідомляє 24 канал.

Адже за правилами музичного конкурсу, якщо переможець нацвідбору відмовляється від участі в Євробаченні, на нього вирушає той артист, який набрав найбільшу кількість балів після переможця. А це – Freedom Jazz.

«З погляду де-юре, це звичайно нонсенс. Але з погляду моралі, з огляду на ситуацію, що склалася між Росією і Україною, я вважаю, що сенс в цьому є – адже між країнами зараз військовий конфлікт», – коментував раніше скандал довкола MARUV Вадим Лисиця – продюсер співачки Alyosha, яка представляла Україну на Євробаченні-2010.

Співачка MARUV, яка перемогла у нацвідборі на Євробачення-2019, та Національна суспільна телерадіокомпанія України не підписали 25 лютого угоду щодо участі артистки у пісенному конкурсі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Офіційно: MARUV не представлятиме Україну на Євробаченні

Національний мовник і співачка не дійшли згоди через низку причин. Голова НСТУ Зураб Аласанія заявив, що не всі гарні українські виконавці готові бути гарними культурними дипломатами.

«Рішення про виконавця, що представлятиме Україну на Євробаченні, поки не прийнято. Перемовини із наступним кандидатом почнемо зранку (26 лютого – ред.)», – повідомив Аласанія.

Дивіться відео виступу Freedom Jazz на нацвідборі на Євробачення-2019:

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, київ, Політика, Таблоїд, суспільство
В тему

Останні матеріали