Відео

У Києві затримали організатора дитячої порностудії (відео)

У Києві затримали організатора дитячої порностудії (відео)

У столиці правоохоронці затримали організатора і режисера порнографічних матеріалів за участю малолітніх та неповнолітніх дітей.

Затриманий у різних орендованих фотостудіях столиці організував, режисирував, брав участь і проводив фото-, відеозйомки матеріалів порнографічного характеру за участю малолітніх та неповнолітніх дітей, – повідомляє прес-служба Національної поліції України.

У рамках співпраці з Національним кримінальних Агентством Британії (NCA) співробітниками Департаменту кіберполіції проводилися заходи щодо перевірки інформації про існування на території України дитячої порностудії.

"Тому за результатами перевірки детективами слідчого управління поліції в Полтавській області було розпочато кримінальне провадження за ч.4 ст. 301 (Ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів) Кримінального кодексу України", - зазначають в поліції.

Поліцейськими була підтверджена злочинна діяльність підозрюваного.

Фігурант, прикриваючись діяльністю професійного фотографа, підшукував неповнолітніх осіб жіночої статі. Зловмисник входив з ними в довірчі відносини, а через деякий проміжок часу схиляв їх до статевих зносин з ним і його 22-річним спільником. Відзнятий матеріал він за кошти збував через мережу інтернет до країн ЄС, Азії і країн Америки.

На даний момент відомо, що від злочинної діяльності затриманого постраждали щонайменше п'ятеро неповнолітніх, однак не виключено, що їх може бути більше.

Зловмисник затриманий у порядку статті 208 Кримінально-процесуального кодексу України.

Поліція оприлюднила відео зізнань затриманого.

 

Читайте також:

За день поліцейські викрили 4 порностудії (фото)

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: кримінал, Україна, київ
В тему