Відео

Повідомили про стан 9-річної дівчинки, яка з мамою у таксі потрапила в страшну ДТП під Луцьком (відео)

Повідомили про стан 9-річної дівчинки, яка з мамою у таксі потрапила в страшну ДТП під Луцьком (відео)

З’явилися відомості про стан дев’ятирічної дочки пасажирки, яка загинула в страшній ДТП під Луцьком.

Медики борються за життя дев’ятилітньої дитини, яка потерпіла в моторошній дорожньо-транспортній пригоді під Луцьком, внаслідок якої загинуло двоє людей. Одна із жертв цієї автокатастрофи, винуватцем якої називають колишнього високопоставленого поліцейського чина, – мама дівчинки, йшлося в сюжеті «ТСН.19:45».

«Ніколи нікому поганого слова не сказала, ніколи не обідила. Золота дитина була…» – плаче лучанин пан Ярослав, який в страшній аварії втратив єдину доньку. Тепер дідусь не відходить від дверей реанімації, за якими його онука – 9-річна Христинка. Медики роблять усе можливе, щоб врятувати їй життя.

«Стан дитини утримується важким. Закрита черепно-мозкова травма, забій головного мозку, обширні скальповано-рвані рани голови», – розказує про стан маленької пацієнтки Мирослава Набухотна, завідувачка травматологічного відділення обласної лікарні.

Дівчинка притомна, але не пам’ятає, що сталось і як вона опинилася у лікарні.

«Ми за маму нічого не кажемо, стараємося не казати… Вона запитує, де мама. Кажу: «Мама в другій лікарні», – стримуючи сльози, каже дідусь Ярослав.

Автокатастрофа сталася усього за три кілометри від обласного центру. Таксист зупинився перед поворотом, аби пропустити автобус. І тоді ззаду в нього на величезній швидкості влетів Mercedes. Удар був такої сили, що таксі швиргонуло на смугу зустрічного руху і вдарило об маршрутку, яка поверталася з рейсу вже без пасажирів. Водій та його 33-літня пасажирка загинули одразу.

«Двоє осіб уже не потребували медичної допомоги, оскільки отримали травми, несумісні із життям», – розказує Андрій Абрамов, завідувач диспетчерської обласного центру медичної допомоги.

Інші учасники ДТП не постраждали. Водій Mercedes відмовився проходити медичне освідування. Та пізніше у лікарні у нього все ж узяли кров на аналіз, результат промовистий – 1,2 проміле алкоголю.

З’ясувалося, що нетверезий кермувальник – колишній працівник поліції Геннадій Єпіфанович, який до 2016 року керував карним розшуком в області. Нині він перебуває у СІЗО.

Коли журналісти навідалися до оселі імовірного винуватця ДТП, то застали там лише тестя підозрюваного. Сусіди ж кажуть, що жодного разу не бачили Єпіфановича «під шофе» за кермом, називають його «культурним водієм, який дотримувався ПДР».

Тим часом колеги загиблого таксиста кажуть, що той був досвідченим «водилом», і досі не можуть повірити в його смерть.

У чоловіка залишилося двоє дітей, своєї мами не побачать і дві донечки загиблої пасажирки… Їхній дідусь сподівається, що затриманому не вдасться уникнути покарання попри зв’язки у правоохоронних органах.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь
В тему