Відео

Бурятські шамани спалили п’ять верблюдів «для зміцнення Росії» (відео)

Бурятські шамани спалили п’ять верблюдів «для зміцнення Росії» (відео)

Верблюди стали жертвами невігластва російських шаманів.

Прокуратура російського міста Ангарськ оголосила, що перевірить інформацію про проведення обряду жертвопринесення верблюдів в Іркутській області Росії у зв’язку з публікацією відповідного відео на YouTube.

Ролик, на якому демонструється обряд шаманів під назвою «Жен тенгері Яба», був опублікований в Мережі 1 лютого, але в ЗМІ про нього заговорили тільки зараз. На відео показано, як шамани ведуть на забій п’ять верблюдів (процес умертвіння тварин не відображений), потім показують велике багаття, навколо якого стоять люди, які кидають у полум’я шматки м’яса, передає «Медуза».

«У бурятів найвищою твариною щодо богів вважається верблюд. А цифра п’ять в наших ворожіннях вважається відмінним результатом, як оцінка «5» у школі», – пояснює на відео заступник верховного шамана Росії Артур Цибіков. Він каже, що цей обряд проводиться «для зміцнення Росії та її народів». «Ми, як люди віруючі, хочемо своїми молитвами все відродити, відновити і зробити нашу батьківщину сильною, гарною, потужною і суверенною», – робить висновок Цибіков.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, Світ
В тему

Останні матеріали