Відео

У Житомирі «ватна» парочка зривала плакати з військовими-героями (відео)

У Житомирі «ватна» парочка зривала плакати з військовими-героями (відео)

У Житомирі двоє невідомих вандалів знищили плакат «Обличчя світу» із фотографією Народного героя України, лейтенанта 72-ї бригади ЗСУ Андрія Верхогляда.

Про це пишуть «Факти».

За хуліганство розшукуються двоє молодих людей (хлопець і дівчина) ?віком 18 – 25 років, які гуляли близько опівночі 20 лютого в районі вулиці Довженка. Автори проекту сподіваються, що вирахувати особи вандалів допоможуть записи з камер спостереження. Всіх, хто може допомогти в упізнанні хуліганів, просять звертатися за телефоном 671 003 939.

Плакати з військовослужбовцями, які захищають Україну, були розклеєні по місту рік тому в рамках волонтерського соціального проекту. Мета фотоекспозиції – нагадати громадянам про бійців на фронті і те, що війна триває.

Фотографія Андрія Верхогляда була обрана для проекту, оскільки боєць родом із  Житомирської області. І Андрій, і його старший брат зараз служать у Збройних силах України. Обидва отримали поранення при виконанні бойових завдань. Молодший з братів нагороджений орденом Богдана Хмельницького.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: суспільство, Україна
В тему

Останні матеріали