Відео

Відбір Євробачення-2019: усі учасники від України (відео)

Відбір Євробачення-2019: усі учасники  від України (відео)

У Нацконкурсі Євробачення-2019 боротимуться 16 учасників.  Саме вони представлятимуть Україну  на міжнародному пісенному конкурсі.

Так, судити учасників будуть Джамала, Андрій Данилко та продюсер Євген Філатов.  Півфінали відбудуться 14, 16 травня, а фінал – 18 травня – повідомляє 24 канал.

Хто побореться за право представити Україну на Євробаченні-2019:

9 лютого виступали  :

The Hypnotunez

LETAY

VERA KEKELIA

ЦеШо

YUKO

MARUV

Brunettes Shoot Blondes

BAHROMA

Список виконавців, які боротимуться 16 лютого:

Braii

Freedom jazz

KAZKA

LAUD

Ivan NAVI

ANNA MARIA

КiRA MAZUR

KHAYAT

«Національний відбір знов тішить дуже якісним складом виконавців і абсолютно різними жанрами. Традиційно до нас прийшли нові, молоді й цікаві артисти, зі своїм музичним баченням і вже сформованою популярністю. Є серед учасників і ті, кому минулого року на етапі кастингу удача не посміхнулася. Приємно, що вони не склали руки, а прислухалися до наших порад і використали цей рік, аби підготуватися максимально якісно і професійно. Найцінніше, що знову готові боротися зірки, які вже мають досвід участі в цьому непростому відборі. Адже справжній артист завжди буде йти до кінця. Я бажаю всім півфіналістам удачі в цій непередбачуваній боротьбі за путівку в особливий світ музики – конкурс Євробачення», – зазначає музичний продюсер Національного відбору Руслан Квінта.

У 2018 році міжнародний пісенний конкурс Євробачення-2018 пройшов у португальському Лісабоні. За підсумками фіналу, перемогу здобула Нетта Барзілай з Ізраїлю.

Співак MELOVIN, який представляв Україну, посів 17 місце.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Таблоїд, Україна, Світ
В тему