Відео

До Дня закоханих Винник подарував своїм «вовчицям» пісню (відео)

До Дня закоханих Винник подарував своїм «вовчицям» пісню (відео)

Олег Винник до Дня Валентина «дістав із шухляди» оригінал свого хіта.

У День святого Валентина, 14 лютого, український виконавець Олег Винник опублікував первинну і раніше не відому версію треку «Роксолана». Про це сам співак повідомив на своїй сторінці у Facebook.

«Ця пісня з’явилася в 2005 році. Я довго експериментував над її аранжуванням. У результаті чого люди почули ремікс, а не оригінальний варіант. Усьому свій час. І саме сьогодні я представляю композицію «Роксолана» такою, якою вона народилася», – пояснив Винник.

За його словами, ідея виникла понад десять років тому і тільки тепер отримала реалізацію. Він також зізнався, що не любить переробляти свої пісні.

«Але, мабуть, так було визначено, щоб саме зараз я в повній мірі відчув увесь біль цієї композиції і показав її людям такою, якою вона планувалася спочатку. Для мене це важливо. У пісні дуже глибокий сенс», – зазначив Олег Винник.

За його словами, композиція стане заголовною в новому стадіон-турі артиста «Для мене ти – золота», який стартує в травні 2019 року.

Також зазначається, що на трек уже відзнятий кліп, який буде презентовано найближчим часом. Відео матиме соціальний характер і розповість про життя дівчат-Роксолан за кордоном.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Таблоїд
В тему