Відео

На Волині автопорушник пропонував патрульним хабара (відео)

На Волині автопорушник пропонував патрульним хабара (відео)

Учора , близько 14 години, екіпаж патрульних поліцейських зупинив автомобіль ВАЗ-2106 за порушення правил дорожнього руху. Водій авто пропонував патрульним хабара.

Про це повідомила прес-служба поліції Волинської області.

Під час спілкування з 48-річним водієм інспектори виявили у нього ознаки алкогольного сп'яніння. Правопорушнику було запропоновано пройти тест на стан алкогольного сп'яніння на місці, результат - 0,4 проміле.

Після проходження тесту, водій з метою уникнути адміністративної відповідальності, поклав в багажне відділення службового автомобіля неправомірну вигоду у сумі 1000 грн.

Оскільки в діях чоловіка вбачаються ознаки кримінального правопорушення, на місце події патрульні викликали слідчо-оперативну групу.

Чоловікові загрожує кримінальна відповідальність за статтею 369 ККУ (пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі). Карається штрафом від п’ятисот до семисот п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк від двох до чотирьох років, або позбавленням волі на той самий строк.

Навіть натяк на пропозицію неправомірної вигоди може розцінюватися патрульним як спроба дати хабар.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь, суспільство
В тему