Відео

Стало відомо, хто наказав затримати активістів під час штурму управління поліції (відео)

Стало відомо, хто наказав затримати активістів під час штурму управління поліції (відео)

Під час прес-конференції щодо подій у Києві начальник Головного управління київської Нацполіції Андрій Крищенко заявив, що наказ затримати активістів віддав особисто він.

Про це пише РБК-Україна.

«Була спроба захоплення районного управління, в якому є велика кількість вогнепальної зброї. Тому було задіяно спецпідрозділ поліції для розблокування та припинення можливих тяжких наслідків. Діям спецпризначенців буде надана оцінка слідчими ДБР і нашим службовим розслідуванням: як діям вже в рай управлінні, так і діям поліцейських по першому затриманню»,–  повідомив Крищенко.

крищенко наказав затримати активістів
крищенко наказав затримати активістів

Нагадаємо, вчора, 9 лютого, правоохоронці затримали у Києві близько 40 осіб при спробі «штурму управління поліції», в результаті інциденту троє поліцейських доставляють в лікарню.

Державне бюро розслідувань відкрило кримінальне провадження за фактом перевищення повноважень співробітниками поліції під час сутичок з активістами біля Подільського райвідділу поліції.

Глава Нацполіціі Сергій Князєв прокоментував сутички і зазначив, що «поліція буде діяти законно, адекватно, але безкомпромісно».

Пізніше стало відомо, що поліція винесла постанови про звільнення затриманих раніше активістів.

Читайте також:

 

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: НП, Україна, київ
В тему