Відео

У Києві водія-хамла змусили стати на коліна перед мамою загиблого АТОвця (відео)

У Києві водія-хамла змусили стати на коліна перед мамою загиблого АТОвця (відео)

«За цією матір’ю стоять мільйони синів»: шофер автобуса на колінах вибачався перед матір’ю загиблого лейтенанта.

Увечері середи, 6 лютого, в Святошинському районі столиці ветерани зібралися на кінцевій зупинці маршруток для того, щоб поспілкуватися з водіями громадського транспорту та їхнім керівництвом, пише «Цензор».

Причиною для розмови став інцидент дводенної давності. Четвертого лютого мати загиблого спецпризначенця Володимира Кравчука сіла в маршрутку на метро «Житомирська» та показала водієві посвідчення члена сім’ї загиблого. Однак маршрутник відмовився везти жінку безкоштовно. Тоді вона заплатила за проїзд. Але коли мати бійця вже виходила на своїй зупинці – «на прощання» шофер образив її.

Під час зустрічі з ветеранами, яких на перехресті вулиць Ірпінської та Чорнобильської зібралося близько сотні, водій став перед жінкою на коліна і вибачився. Представник перевізника також просив у матері героя пробачення і запевнив, що таких ситуацій більше не допустить.

Лейтенант міліції Володимир Кравчук був командиром взводу спецпідрозділу «Барс». Він загинув від кулі ворожого снайпера 19 червня 2014 року під час операції зі звільнення населених пунктів Лиманського району Донецької області.

Ще одне відео події узяте з YouTube-каналу інформаційного агентства ASPI.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, київ
В тему