Відео

Зеленський обізвав українців клоунами (відео)

Зеленський обізвав українців клоунами (відео)

Нещодавно Володимир Зеленський оголосив про новий флеш-моб.

Так він дотримується обіцянки співпрацювати зі своїми співгромадянами, - повідомляє він у своєму офіційному Instagram-акаунті 

Політик виклав в мережу відео, на якому постав в образі клоуна, домалювавши собі за допомогою спеціальної програми смішний ніс. Шоумен звернувся до українців з важливим повідомленням.

«Всім привіт! Я Володимир Зеленський, художній керівник студії «Квартал 95». Я замахнувся на вотчину нашої еліти і пішов в президенти України, після чого мене оголосили клоуном. Так, я клоун, і я цим дуже пишаюся », - з посмішкою заявив кандидат в президенти країни.

Однак такою заявою Володимир Зеленський не обмежився.

«Але при цьому я впевнений, що не один такий. Саме з цією метою ми зробили такий додаток під назвою «Я - клоун». Назвіть своє ім'я, яка у Вас зарплата, стипендія чи пенсія - в загальному, все те, що робить тебе клоуном », - звернувся до виборців Володимир Зеленський, додавши до свого відео ролику хештег # яклоун.

Прихильники політика з готовністю відгукнулися на цю пропозицію і повідали в коментарях свої часом дуже зворушливі історії.

Читайте також:

У Зеленського жодних шансів, — громадський діяч.


Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Таблоїд
В тему