Відео

Студентка знайшла у себе в шафі чоловіка, який прожив там декілька днів (відео)

Студентка знайшла у себе в шафі чоловіка, який прожив там декілька днів (відео)

У США у гардеробі студентки Медді з Грінсборо, штат Північна Кароліна, кілька днів жив незнайомий чоловік.

Про це повідомляє Еспресо.

Дівчина звернула увагу зникнення одягу, відбитки пальців у ванній і думала, що в гардеробі з’явився привид. Потім вона почула дивний шум в шафі і запитала, хто там.

«Це я. Мене звуть Дрю», - відповів незнайомий голос. Медді відкрила двері і побачила сидячого на підлозі чоловіка, одягненого в її речі.

«Я почула стук у шафі, здалося, що там єнот. Запитала, хто там. Хтось мені відповів: «Це я. Мене звуть Дрю». Я відкрила двері і побачила, що на ньому весь мій одяг, шкарпетки, черевики. У нього був рюкзак, повний мого одягу», - розповідає Медді.

Дівчина зателефонувала бойфренду, і, поки чекала його, говорила з незнайомцем. Він приміряв її капелюх і запитав, чи можна її обійняти. За словами дівчини, він до неї не торкався. Не чекаючи хлопця Медді, він пішов.

Поліція затримала чоловіка на найближчій заправці. Ним виявився 30-річний Ендрю Своффорд. Його відправили в окружну в'язницю з правом вийти під заставу 26 тисяч доларів. Він отримав 14 кримінальних звинувачень, включаючи злодійство і крадіжку особистих даних.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У британки з носа випав перстень, який вона шукала 12 років

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, Таблоїд, чутки, суспільство
В тему