Відео

«Пісочна фея» з України тріумфувала на America’s Got Talent (відео)

«Пісочна фея» з України тріумфувала на America’s Got Talent (відео)

Українська художниця з Криму здобула блискучу перемогу в мегапопулярному талант-шоу в Сполучених Штатах.

У США на телевізійному проекті America’s Got Talent перемогла українка – художниця з Криму, яка малює на піску. Про це повідомляє «Фокус».

Переможницею телеконкурсу стала відома в Україні Ксенія Симонова, яка свого часу перемогла у першому сезоні проекту «Україна має талант».

Цього ж разу «золоту кнопку», яка провела Симонову в фінал, натиснув ведучий America’s Got Talent Террі Крюс. Підкорити серця американців кримчанці вдалося своєю картиною про дитину, з якою вона виграла і в українському конкурсі.

«Це мій перший раз в Америці, я відчуваю, що представляю тут Україну, і хочу показати, що це гарне місце, де багато талантів», – зазначила українка в промо-ролику перед виступом.

За словами самої українки, всього для участі в американському конкурсі відібрали 50 осіб, які вже раніше здобули перемогу в інших талант-шоу. Вийшло п’ять ефірів, де щоразу відбирали по двоє найкращих. Першого за допомогою вищезгаданої «золотої кнопки», а другого – за результатами глядацького голосування. Так, за підсумками п’яти півфіналів були визначені 10 найсильніших учасників, однією з яких стала Симонова.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Таблоїд
В тему