Відео

Показали перший у світі смартфон, який згинається у двох місцях (ВІДЕО)

Показали перший у світі смартфон, який згинається у двох місцях (ВІДЕО)

Минулого тижня компанія Xiaomi показала прототип пристрою, який вона назвала першим у світі смартфоном, що складається в двох місцях.

Глава команди розробників нової продукції Ван Тен Томас (Wang Teng Thomas) відразу визнав, що на цій стадії у пристрою є певні проблеми, такі як недовговічність і ненадійність, з якими їм ще належить розібратися, - пише «ixbt».

Однак, схоже, що цей пристрій знаходиться не так далеко від комерційного релізу, як могло здатися. На цьому тижні Xiaomi заявила, що в смартфоні будуть використовуватися екрани маловідомої компанії Visionox.

Xiaomi замовили екрани, які згинаються, для своїх смартфонів не у Samsung, LG або BOE, а у маловідомої компанії Visionox.
Втім, ті, хто уважно стежить за новинами, можуть згадати, як Visionox минулої осені оголосила про початок будівництва другої лінії 6-Gen з випуску гнучких панелей OLED, а ще до цього показала складні дисплеї OLED. Рівно рік тому Visionox представила дисплей AMOLED щільністю 814 пікселів на дюйм для пристроїв віртуальної реальності. Так що її не варто недооцінювати.

Смартфони з екранами, що згинаються повинні стати новим трендом.  Над такими моделями працюють всі великі і не дуже великі виробники. 20 лютого такий смартфон представить лідер ринку компанія Samsung. Ось тільки від Apple чекають подібного смартфона не раніше наступного року.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, Світ
В тему