Відео

Сила стихії: в аеропорту турецької Анталії торнадо перекинув автобус із пасажирами (відео)

Сила стихії: в аеропорту турецької Анталії торнадо перекинув автобус із пасажирами (відео)

Унаслідок «НП» на летовищі курортної Анталії, яка популярна і серед українців, є потерпілі.

В аеропорту курортного міста Анталія, Туреччина, напередодні сталася надзвичайна ситуація. Ураган на аеродромі перевернув автобус із пасажирами. Є потерпілі. Повідомляється також, що негода також пошкодила два літаки і поліцейській гвинтокрил на аеровокзалі, повідомляє «РБК-Україна».

Читайте також: Як на нашій планеті народжуються найжахливіші урагани (відео)

В результаті вчорашнього торнадо, який налетів на повітряну гавань на півдні Туреччини, постраждали щонайменше 12 осіб. Вони доставлені в лікарню, їхнім життям загрози немає. За інформацією губернатора провінції Мюніра Каралоглу, внаслідок буйства стихії перекинулися автобус і мікроавтобус. На кадрах, зроблених очевидцями, видно, як від перевернутих транспортних засобів відриває частини і вони летять у бік іншого автобуса із людьми.

В українському МЗС уже повідомили, що серед потерпілих у результаті шторму в Анталії українців немає, хоча цей курорт досить популярний серед наших співгромадян. Повідомив про це у своєму Twitter представник Міністерства закордонних справ Василь Кирилич.  «Ураган у Туреччині: за інформацією екстрених служб, громадян України серед потерпілих в Анталії нема. Місцевий аеропорт працює із перебоями», – написав він.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, НП
В тему

Останні матеріали