Відео

До України приїде відомий діджей (відео)

До України приїде відомий діджей (відео)

Відомий діджей Tiësto з Нідерландів у рамках свого світового турне привезе до Києва грандіозне шоу.

Про це повідомляє ТСН.

На початку весни до Києва приїде один із найтитулованіших діджеїв в історії електронної танцювальної музики – 50-річний Tiësto (справжнє його ім'я - Тійс Вервест).

3 березня в концерт-холі Stereoplaza він збере своїх справжніх шанувальників, щоб влаштувати їм там спекотну ніч зі спецефектами, зарядити їх своєю нереальною енергетикою, драйвом та позитивом.

Tiësto три роки поспіль ставав діджеєм #1 у світовому рейтингу DJ Mag Top 100. Він також три рази отримував звання найкращого діджея світу за версією International Dance Music Awards - 2007, 2008 і 2009-му.

За свої успіхи і реальну популяризацію культури Нідерландів у світі у травні 2004 року він був удостоєний титулу Лицаря Помаранчевого ордена, отримавши його з рук королівської сім'ї Нідерландів.

Того ж року Tiësto включили до списку 40 найкращих голландців всіх часів.

Tiësto є одним з небагатьох діджеїв, які відіграли на церемонії відкриття Олімпійських Ігор. І він є найвисокооплачуванішим діджеєм світу.

Нідерландець залишається професійним реміксером для популярних зірок у шоу-бізнесі. Він обробляє хіти для таких селебріті, як Веуопсе, David Guetta, Calvin Harris, Coldplay, Kanye West, Sam Smith, Major Lazer та багатьох інших.

В Амстердамі в Музеї Мадам Тюссо є його воскова фігура, де він грає свій Dj-сет.

Tiësto ще й дизайнер. Він має власну модну лінію під назвою CLUB LIFE, в яку входить колекція футболок для вечірок і нічних клубів. Також у нього є лінійка взуття від Reebok, іменна лінія одягу і годинників від Armani Exchange.

Tiësto вже багато разів був в Україні, останній його виступ у Києві відбувся у 2012 році. І за цей час українські шанувальники вже встигли за ним засумувати.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Польська дзвонарка виконала композиції діджея Avicii (відео)

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Таблоїд, Україна, київ
В тему

Останні матеріали