Відео

Російській пропагандистці подарували туалетний папір із портретом Путіна (відео)

Російській пропагандистці подарували туалетний папір із портретом Путіна (відео)

У кулуарах ПАРЄ член української делегації Олексій Гончаренко під час інтерв’ю вручив ведучій пропагандистського телеканалу «Россия 1» Ользі Скабєєвій два рулони туалетного паперу із зображенням Володимира Путіна.

Про це повідомляє 5 канал.

Свої дії Гончаренко супроводив словами: «Папір знадобиться, тому що ви запаскудили голови мільйонам росіян, або можете використати це як кляп».

Коментуючи ухвалення резолюції ПАРЄ з вимогою негайного звільнення всіх незаконно затриманих українських моряків, депутат заявив: «Вони (військовополонені) герої, ці випробування їм під силу, і вони повернуться додому».

Відповідаючи на провокативні запитання російських «журналістів», Гончаренко сказав, що після звільнення українських військовополонених ще «обов’язково сфотографується біля Путіна, який буде сидіти в Гаазькому трибуналі».

Під кінець розмови політик зазначив, що «ви як приїдете, тут повний провал», говорячи про невдалі провокації пропагандистів РФ.

Як відомо, на жовтневій сесії ПАРЄ Олексій Гончаренко виступав у гумових рукавичках, заявивши, що співпраця з росіянами шкідлива для здоров'я.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Путін знову скомпрометував себе дивною поведінкою з дітьми (відео)

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, Політика
В тему