Відео

Бурульки атакують: у Києві крижана брила пробила дах авто (відео)

Бурульки атакують: у Києві крижана брила пробила дах авто (відео)

У центрі столиці крижана брила, яка зісковзнула з даху, буквально проломила дах припаркованого автомобіля. Панорамний дах прорвався під вагою уламка льоду.

Багатокілограмова маса впала із п’ятого поверху пам’ятки архітектури. На щастя, на той момент у машині нікого не було, тож обійшлося без жертв. Збитки, яких їй завдала велетенська буруля, власниця автівки оцінює в десятки тисяч гривень, ішлося в сюжеті ТСН.

Панорамний дах машини шматками розбитого скла звисає в салон. Те, що Олена прийняла пропозицію подруги випити чаю і не була в авто в момент падіння пласту льоду, можливо, врятувало їй життя. Стався інцидент у історичному дворику в центрі міста, де киянка запаркувалася якраз біля вхідної арки.

«Машина стояла на місці, де взагалі рухаються люди і взагалі жваве, людне місце», – зауважує жінка.

Місцеві мешканці скаржаться, що їм страшно ходити тут, та це єдиний прохід у двір. Кажуть, що неодноразово зверталися до комунальників, але віз і нині там. У КП «Михайлівське», яке опікується цим районом, розводять руками: мовляв, на їхньому балансі всі тамтешні будинки, окрім саме того, історичного, в якому розміщується Інститут педагогіки.  В виші тим часом зазначаються, що самі не раз зверталися із просьбами до жеку, бо не мають у штаті працівників, які уміють працювати на даху.

А поки встановлюють винних у тому, що сталося, киянка Олена шукає гроші на ремонт авто.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, київ
В тему