Відео

Вибори президента-2019: Зеленського обрали кандидатом від партії «Слуга народу» (відео)

Вибори президента-2019: Зеленського обрали кандидатом від партії «Слуга народу» (відео)

Одна за другою політичні партії висувають своїх кандидатів на вибори президента-2019. Не пасе задніх і найдемократичніша, на думку її організаторів, партія «Слуга народу». Від неї «спробувати своє щастя» у передвиборчих баталіях йде шоумен Володимир Зеленський. Цей факт, в принципі, і не здивував нікого.

Про це повідомляє прес-служба партії на Facebook-сторінці.

Відомо, що рішення про кандидатуру Зеленського ухвалили одностайно під час з’їзду, який відбувався у неформальній обстановці.

«Крім того, в рамках з’їзду, відбулося привітання кількох іменинників серед присутніх делегатів. Всіх делегатів та гостей з’їзду частували піцею, соком та бургерами», – додали у прес-службі політика і шоумена.

Керівника партії Івана Баканова уповноважили підписати рішення про висунення кандидата та подачі документів до Центральної виборчої комісії.

Нагадаємо, за кілька хвилин до Нового року на телеканалі «1+1» замість виступу Президента України Петра Порошенка зі святковими вітаннями виступив лідер «Кварталу 95» Володимир Зеленський. Він, зокрема, заявив, що офіційно йде у Президенти України, а наступного дня вже розпочав відкриту президентську кампанію.

До слова, президентські вибори відбудуться 31 березня 2019 року. Станом на сьогодні, 21 січня 2019, 12 осіб подали документи до Центральної виборчої комісії для реєстрації кандидатами у президенти України. Десятьох із них ЦВК зареєструвала.

Читайте також:


 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Політика, Україна, Таблоїд
В тему