Відео

«Все, що на «Ю» і жіночого роду, – несе катастрофу»: Майкл Щур висміяв новину про «вбивчу» юку в дитсадках Луцька (відео)

«Все, що на «Ю» і жіночого роду, – несе катастрофу»: Майкл Щур висміяв новину про «вбивчу» юку в дитсадках Луцька (відео)

У свіжому випуску щотижневого сатиричного дайджесту «#@)??$0» («Ґрати, песик, дужка, гривня, знак питання, долар, нуль») потролили «сенсаційну» новину з обласного центру Волині: в низці місцевих дитсадків небайдужі громадяни знайшли «убивчу» рослину-екзота – юку.

«Потенційно страшне! Перспективно термінове! На території волинських дитячих садочків постійно ходить якийсь мужик! «Чого ти постійно тут ходиш?» – питають люди у мужика. «Виявляю кущі юки», – відповідає підозрілий мужик», – ведучий Майкл Щур (у буденному житті  – Роман Вінтонів) смачно потролив волинських телевізійників, які зняли горор-сюжет про «страхітливу юку.

Нагадаємо, на території чотирьох дитячих садочків Луцька небайдужий волинянин Олександр Кушнірук виявив кілька кущів юки, про що відзняв гарячий сюжет телеканал «12» .

«Юка, більш відома як протитанковий їжак, це український аналог хюґе, тільки замість затишку і комфорту смертельні 30-сантиметрові шипи біля дитячих садочків», – ведучий Торонто у сюжеті волинян знайшов невичерпне джерело для тролінгу.

У зв’язку із загрозою з боку гостролистої юки, Майкл порадив українцям остерігатися і її посестри – новорічної ялинки, бо «ці півтораметрові знаряддя для катування ще й прикрашаються небезпечними електричними гірляндами та трупами мандаринів». При цьому назвав юку «безжальною, як українська податкова, та беззмістовною, як передвиборчі обіцянки Порошенка».

«Ось список світових загроз від аналітичного агентства «Картон Нетворк» у напрямі зростання: корупція, економічні кризи, епідемії, ядерна війна і юка. Бо все, що починається на «ю» і жіночого роду, несе катастрофічну небезпеку», – не вгагвав зірка «Телебачення Торонто».

Читайте також: «Як попаде в око, ніс чи у вухо, це може бути смерть на місці»: біля дитсадків Луцька знайшли небезпечну рослину-екзота (відео)

На рекомендацію волинських журналістів не садити такі рослини біля дитячих закладів Вінтонів запропонував глядачу уявити «типову ситуацію»: «П’яні діти вискакують із сауни, волають і бездумно стрибають у кучугури, а там вже стирчать кровожерливі кущі юки! Зомбі-апокаліпсис в Україні виглядатиме саме так: спочатку рослини будуть колоти дітей з-під снігу, потім замерзлі вуса Тараса Шевченка почнуть нападати з портретів на школярів».

Також запропонував мастити листя юки вакциною від кору, щоб дошкільнята «дряпалися та проколювалися» з користю,мовляв, чим не спосіб захистити місто та країну від епідемії.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь
В тему