Відео

Відповіла інтернет-тролям: наймолодша конгресвумен США затанцювала на камеру (відео)

Відповіла інтернет-тролям: наймолодша конгресвумен США затанцювала на камеру (відео)

Абсолютним провалом виявилася невдала спроба політичних опонентів «потролити» наймолодшого конгресмена Сполучених Штатів за її танці в студентські роки. Пише The Guardian.

Якщо хочеш змінити світ на краще, важливо залишатися собою справжнім навіть у такій брудній грі, якою є політика. Це довела наймолодша в історії США конгресвумен Александрія Оказіо-Кортез. Спроба недоброзичливців дискредитувати Александрію за її танці в пору студентства виявилася провальною і мала оборотний ефект: молоду жінку-політика підтримала абсолютна більшість співгромадян.

У відповідь на спробу принизити її, виклавши в Інтернеті відео, на якому юна Александрія танцює, уже доросла Оказіо-Кортез опублікувала кадри, на яких вона виконує танцювальні рухи біля свого офісу. І отримала колосальну підтримку американців. «Я чула, Республіканська партія гадає, що якщо жінка танцює, – це скандал, – написала конгресвумен у «Твіттері». – Цікаво, якої вони заспівають, дізнавшись, що танцюють конгресмени?!» І оприлюднила відео із собою танцюючою.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Політика, Політика
В тему