Відео

Новорічний фільм 15 грудня 2018: що подивитися на вечір (відео)

Новорічний фільм 15 грудня 2018: що подивитися на вечір (відео)

Зовсім скоро кожна домівка наповниться новорічними гірляндами, сімейним теплом і дзвінким сміхом близьких та дорогих людей. А поки сьогодні, 15 грудня, більшість українців вдома займаються хатніми справами.

Хоча ті, кого Бог наділив щастям мати дітей, точно знають, що прибирати за малими бешкетниками – це те саме, що прибирати сніг у снігопад.

Тому, аби втихомирити стихійне лихо під назвою «Найдорожчі янголятка-дияволятка», подивіться разом із ними чудовий новорічний мультфільм – «Врятувати Санту» (2013)

«Врятувати Санту» (2013)

«На машині часу за Новим роком!» - саме так звучить лейб-мотив  цієї чудової новорічної історії. Так, перед ельфом Бернардом стоїть надскладне завдання: знайти чарівні санки Санта-Клауса. Саме з цього починаються його неймовірні пригоди.

Щоб захопити владу в світі, лиходії крадуть у Санти чарівні сани, завдяки яким йому вдається швидко розвозити подарунки дітям, подорожуючи в часі. Тепер головний символ Різдва ніяк не зможе потрапити до дітей на свято і привітати їх. Так як без Санти свято неможливе, ельф повинен швидко розшукати злодія і відібрати чарівні сани. Йому на допомогу приходять віддані друзі і тепер тільки від відважних помічників Санти залежить відбудеться в цьому році Різдво чи ні!

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

В тему