Відео

Колишній учасник DZIDZIO випустив власну пісню (відео)

Колишній учасник DZIDZIO випустив власну пісню (відео)

Назар Гук, більш відомий аудиторії як Julik, – друг та колега співака DZIDZIO, ще у вересні 2017 року покинув гурт, нарешті представив публіці свою авторську композицію «Та яку люблю».

Перший душевний сингл «Та яку люблю» з’явився на YouTube-каналі виконавця 10 грудня. Julik тепер став не лише саунд-продюсером, актором та діджеєм, а ще й виконавцем, який впевнено ступив на шлях артиста. Але в той же час починаючий співак додає, що професію DJ покидати не збирається, адже ці дві сфери тісно переплітаються одна з однією.

«Донедавна, казав що не знаю чи буду співати! Ось настав цей момент, коли я сам написав пісню та вирішив її презентувати на широкий загал. Зізнаюсь, що вагався чи варто розпочинати цю справу, але опісля позитивних відгуків друзів вирішив спробувати!», – прокоментував вихід свого першого треку Julik.

Виконавець додає, що ця пісня про хлопця, який вдячний за щоденну підтримку своєї коханої людини. Адже саме такі люди допомагають рухатись далі і приносити в наше життя те, чого не вистарчає.

Пісню екс-учасник команди DZIDZIO створив у дорозі на Закарпатську область, куди їхав із DJ-сетом в один із нічних клубів. Дивовижні краєвиди та атмосфера і допомогли народитись першій пісні Julik.

До слова, слухачі відзначили, що нова композиція дуже схожа на романтичний стиль Михайло Хоми, який також виступає під псевдонімом DZIDZIO.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Російські серіали та біткоїн: що шукали українці в Google у 2018? (відео) 

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Таблоїд, Україна
В тему