Відео

Живий кінь проти «залізного»: Мережу рве відео нетипової ДТП у Чечні (відео)

Живий кінь проти «залізного»: Мережу рве відео нетипової ДТП у Чечні (відео)

В Інтернеті блискавично шириться відео вкрай дивної дорожньо-транспортної пригоди, яка сталася днями у Чечні. Цікавий цей випадок саме учасниками дорожнього інциденту: живий жеребець атакував безпосереднього конкурента свого племені – залізного коня. Сталося це у чеченській столиці місті Грозному. Наче ошалівши, вороний скакун вилетів на проїжджу частину дороги, при цьому під його копитами мало не опинилася випадкова перехожа, після чого врізався у зелену «Тойота Камрі» і потоптався по капоті. Пише вірменське видання «Супутник».

Копита витонченої, але великої тварини плачевно відобразилися на цілісності кузова «японця»: на машині залишилися глибоченькі вм’ятини, а лобове скло розбите. А от кінь відбувся переляком і, миттю оговтавшись, зник з поля зору камер спостереження у невідомому напрямку.

Причому, самими лише відеокадрами цей курйоз не вичерпався. Не менш смішні коментарі, які під ним залишають користувачі. Причому в цих репліках люди натякають на нинішні чеченські реалії. «Грозний, цілком собі типова для регіону аварія», – жартують у соцмережах. «Це коли кінь у Чечні дізнався, що господар – гей», – іронізують інші, непрозоро натякаючи на нетерпимість у кавказькій республіці до представників сексуальних меншин.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, Світ
В тему