Відео

На Миколаївщині взяли на кпини «нанотехнології» місцевих дорожників (відео)

На Миколаївщині взяли на кпини «нанотехнології» місцевих дорожників (відео)

Миколаївські комунальники виявилися об’єктом нищівної критики інтернет-користувачів, коли в соцмережі потрапило відео того, як в області дорожники обслуговують автошляхи в зимову пору. «Ілон Маск нервово курить збоку», – іронізують коментатори.

На відео, на яке так відреагував народ, видно, як робочі комунального господарства «в ручнному режимі» присипають засніжену трасу асфальтною крихтою: стоячі верхи на рухомій комунальній техніці, два чоловіки лопатами там-сям ляпають на дорогу асфальт. Цей відеозразок обслуговування українських доріг узимку був оприлюднений акаунтом видання «НикВести» у «Фейсбуці». 

Журналісти, опублікувавши таку «кумедію», іронізують над висотами, яких за останні роки досягнули технології в Україні. Зокрема, на Миколаївщині, яка теж, так би мовити, не лежить колодою на шляху прогресу: «Добігав кінця 2018 рік. Ілон Маск планував колонізацію Марса, Китай вигадав роботів-хірургів, Росія винайшла православний роутер для коригування духовності інтернет-трафіку, а ось Україна і Миколаївська область теж не відстають. Дивимося відео про те, як відбувається зимове обслуговування доріг у Миколаївській області, і нагадуємо собі та іншим водіям, що головне – це безпека на дорозі».

Також автори допису нагадали, що послуги з утримання доріг загального користування в Миколаївській області обходяться бюджету приблизно в 100 мільйонів гривень на рік.

Тим часом люди у коментарях насміхаються над недолугістю вітчизняних комунальних служб: «Нанотехнології в дії», «Ручна робота – дорого коштує», «Гіперлуп Омеляна (міністр інфраструктури. – Ред.) проходить випробування?», «Два раба. Як і обіцяли», «Це вони посипають дорогу до Європи?» тощо. 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Україна
В тему