Відео

Володимир Зеленський запрошував Сергія Притулу в «Лігу сміху» (відео)

Володимир Зеленський запрошував Сергія Притулу в «Лігу сміху» (відео)

27 листопада на YouTube опублікували черговий ефір шоу від радіостанції Люкс ФМ, – «Слава+». Гостем програми став один з найпопулярніших ведучих в Україні, обличчя Нового каналу, – Сергій Притула.

В ході інтерв’ю, відповідаючи на питання читача, чоловік зізнався, що йому пропонували стати одним і тренерів гумористичного шоу «Ліга сміху» телеканалу «1+1». І перспектива співпрацювати зі студією «Квартал 95» здалася йому досить привабливою.

«Мій шеф був проти, – зізнався Сергій Притула, маючи на увазі, судячи з усього, Володимира Локотко. – І я погодився з його аргументами. «Ліга сміху» – це не одноразовий якийсь проект, куди я можу прийти як гість. Взагалі-то на той момент була війна між Плюсами і Новим каналом, тобто, Ткаченко забороняв своїм ходити на проекти Нового каналу, Новий забороняв своїм ходити на проекти каналу «1+1». Слава богу, що не так давно наші «папіки» знайшли спільну мову, вдарили по руках і тепер у хлопців "чуби не тріщать, поки пани чубляться"», – сказав Сергій.

«Зелений запрошував мене в тренери «Ліги сміху», однак начальник зазначив, що це означало б стати обличчям конкуруючого телеканалу. А найсмішніше те, що мої програми на Новому каналі могли б збігатися з виходом «Ліги сміху» на «1+1». Відтак з аргументами керівництва я погодився», – відповів на запитання читача Сергій.

Питання про «Лігу сміху» Сергію Притулі поставили на 40 хвилині інтерв’ю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Донька Джекі Чана вийшла заміж за свою подругу

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Таблоїд, Україна
В тему