Відео

Повне фіаско: Анджеліна Джолі повертається у кіно (відео)

Повне фіаско: Анджеліна Джолі повертається у кіно (відео)

43-річна голлівудська красуня Анджеліна Джолі відома широкій публіці не тільки як талановита акторка, а і як режисер.

Так, з під легкої руки Джолі вийшли такі драматичні картини як «Місце в часі» (2007), «В краю крові і меду» (2011), «Незламні» (2014), «Лазурний берег» (2015) та американсько-камбоджійська робота «Спочатку вони вбили мого батька» (2017).

Однак, як показав досвід високо-бюджетні фільми не виправдали очікування режисера в особі Анджеліни. До прикладу на картину «Лазурний берег», де знімалися Пітт та Джолі, витратили 10 млн. доларів, а касові збори ледь сягнули 3,3 млн..

Відтак, зайнявшись режисурою та перенісши на другий план акторство, на кінець 2018 року Енджі опинилася на межі розорення.

Цікаво, що Джолі призупинила акторську кар'єру в 2014 році, після роботи над картиною «Малефісент», в якій актриса зіграла головну роль. Як зазначають закордонні ЗМІ, тоді їй виплатили найбільший гонорар за весь час.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Анджеліна Джолі готова відпустити старшого сина 

Анджеліна Джолі Чаклунка

Після цього вона лише озвучила тигрицю у мультфільмі «Кунг-фу панда 3» (2016) і з’явилася у своєму фільмі «Лазурний берег».

А 16 червня 2015 року компанія Disney оголосила про те, що приступає до зйомок сиквела «Малефісент» (в українському перекладі «Чаклунка»). Тоді ж видання Deadline зазначило, що вдруге підписати контракт з Анджеліною Джолі буде не так вже й просто, адже Енджі вкрай рідко погоджується на продовження фільмів.

Тай після того, Анджеліна Джолі за режисерську роботу над фільмом «Спочатку вони вбили мого батька» приймала схвальні коментарі критиків, фанати злякалися, що акторка не повернеться на сцену.

Проте у січні стало відомо, що у квітні почнуться зйомки сиквелу сімейної мелодрами «Малефисента». І не дивно, що коли Джолі вдруге запропонували з’явитися у образі Чаклунки, вона не роздумуючи погодилася.

А так як банківський рахунок Анджеліни з кожним місяцем тане, інсайдери зазначають, що після повного фіаско в режисурі, зірка братиметься за кожну запропоновану роль.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Анджеліна Джолі знову розбила серце Дженніфер Еністон

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Таблоїд, Світ, чутки
В тему