Відео

Нова пасія «зама» Гройсмана – анорексична борчиня з інтернет-аферистами (відео)

Нова пасія «зама» Гройсмана – анорексична борчиня з інтернет-аферистами (відео)

Днями віце-прем’єр міністр Павло Розенко приголомшив своєю появою на світському заході у компанії нової пасії. Хоча ще недавно був одружений з жінкою, яка народила йому двоє дітей. Більше того, Розенко із супутницею потрапили в об’єктиви найгламурнішої телепередачі українського ТБ – засвітилися у випуску «Світського життя» на ТСН з незмінною телеведучою Катею Осадчою.

Тож заради кого Розенко схуднув на 30 кілограмів і покинув дружину Оксану, про яку відомо не так уже й багато?

Компаньйонкою «зама» глави уряду виявилася телевізійниця – ведуча програми «Аферисти в сітях» Олена-Крістіна Лебідь. Із випусків цієї передачі, присвяченої виведенню на чисту воду інтернет-шахраїв, знаємо, що Олена-Крістіна ловить аферистів із Мережі на «живця» – працює із прихованими камерами і ризикує власною безпекою (якщо, звісно, в епізодах «Аферистів у сітях», які виходять на «Новому каналі», не задіяні професійні актори, а такі припущення висловлює чимало глядачів).

Розенко з дівчиною

Також про телеведучу відомо, що вона родом із Херсона і при зрості 170 см має вагу 45 кіло. Тож після появи парочки на публіці в Інтернеті на Розенка масово посипалися уїдливі коментарі, що спокусився на «анорексичку». Від критики через надмірну худорлявість потерпає і сама дівчина.

У Вікіпедії вказано, що Лебідь 1990 року народження. Отже, у неї із 48-річним Розенком добрих 20 років різниці. Певно, саме заради молодої подруги політик узявся скидати вагу.

олена-крістіна лебідь

Наразі подробиць про стосунки пари нема. Та Катерина Осадча все ж дещо випитала у голуб’ят для ТСН. Так, у коментарі «Світському» Лебідь повідала «офіційну» історію їхнього з Павлом знайомства. Нібито їх звели все ті ж соцмережі.

підозра на анорексію

«Познайомив нас Facebook. А саме повітряні кульки – я виставила пост про повітряні кульки і гарну фотку, і міністр прокоментував. Я йому одразу написала "А ви не справжній?", тому що пан міністр був феноменальним. Я зазвичай "морожусь", але тут був такий потік гумору, безпосередності, напору, що в мене ФБ спалахнув. І я подумала – треба щось робити», – згадала телеведуча.

Один із випусків передачі «Аферисти в сітях», ведучою в якому та сама Лебідь.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Політика, Таблоїд
В тему