Відео

Відомий українець публічно підтримав Путіна (відео)

Відомий українець публічно підтримав Путіна (відео)

Український танцівник зі світовим ім’ям Сергій Полунін 20 листопада відсвяткував свій 29-й день народження. І якщо раніше Сергія любили однаково, як в Україні, так і в Росії, то після свого неоднозначного посту у Instagram, він втратив частину прихильників.

Так, на своїй сторіночці у соціальній мережі танцівник написав:

«Спасибо за поздравления с днём рождения :)

Я хочу воспользоваться этим днём и направить все ваши добрые пожелания Владимиру.

По моему мнению, в некоторых частях мира СМИ относится к нему несправедливо, а это не правильно. Мне больно от этого, так как я был раньше в таком же положении и знаю на себе это ощущение. Никто не заслуживает того, чтобы с ним обращались плохо или несправедливо.

Когда я был ребёнком, я видел в нем свет и вижу сейчас. Владимира я буду всегда защищать своей энергией и любовью.

Давайте относиться с любовью друг к другу! Только так мы Изменим этот мир к лучшему!».

До неординарного посту Полунін прикріпив фото президента РФ.

Сергій Полунін та Володимир Путін

Не варто і писати, що фанати закидали Instagram артиста гнівними коментарями, написавши що йому повинно бути соромно за такий пост.

Цікаво, що Сергій досить екстравагантна персона: на правій руці він зробила тату в вигляді двоголового орла (символ Росії), на лівій – тризуба, якого набив у 2015 році, коли був прем'єром Московського музичного театру імені Станіславського.

«Російський герб я здер незадовго до того, що сталося (має на увазі події Майдану, – авт..), ніби передчував, що буде. Український герб я зробив вже пізніше. Так чи інакше, я думаю, що прийшов час цим двом країнам знову зблизитися», – поділився своїми думками Сергій в одному з інтерв’ю.

Можливо таким чином Полунін намагається зблизити Україну та Росію.

«Я хотів би допомогти налагодити зв'язки. В Росії я знайомий із впливовими людьми. У Новосибірську, де я прожив певний час, у людей мистецтва, особливо балету, є привілей: вони зустрічаються з персонами, які зазвичай одне з одним не перетинаються. Ви говорите з главою поліції, главою мафії, главою найбільшого підприємства – загалом з усіма, хто має владу... В Україні у мене особливо немає знайомств, поки... Тому я збираюся туди повернутися», – якось заявив танцюрист.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вічна наречена Періс Гілтон знову скасувала весілля

Сергій Полунін тату

Нагадаємо, Сергій, родом з міста Херсон. У 17 років хлопець пішов у великий балет. Тоді його прийняли у трупу лондонського Королівського балету, а через два роки обрали наймолодшим прем'єром в історії. У 22 Сергій «втік» з Королівського балету і почав танцювати в Росії. Згодом про нього дізнались у всьому світі.

У вересні минулого року Сергій Полунін потрапив у список кращих чоловіків 2017 за версією британського журналу GQ. Після цього його часто почали запрошувати до участі в американських кінострічках і в модних фотосесіях.

29-річний артист балету вже встиг засвітитись у таких нашумілих голлівудських проектах, як «Вбивство у "Східному експресі"», «Червоний горобець», а в листопаді 2018 року з’явився в епізодичній роль у казці «Лускунчик і чотири королівства».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Не її стиль: Олю Полякову розкритикували за нову пісню (відео)

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Таблоїд, Україна, Світ
В тему

Останні матеріали