Відео

Світ шкереберть: на Київщині батько ґвалтував доньок на пару з кумом (відео)

Світ шкереберть: на Київщині батько ґвалтував доньок на пару з кумом (відео)

На Київщині чоловік використовував неповнолітніх доньок для зйомок порнографічного відео і збував «брудне кіно» за кордон. Повідомляє прес-служба ГУ НП у Київській області.

Сорокап’ятилітній мешканець Київської області використовував власних дочок-підлітків для знімання порно і за добру плату «орендував» неповнолітніх дівчаток для сексуального «вжитку» будь-кому, зокрема іноземцям. 

педофіл Київ

В правоохоронних органах упевнені: до цих злочинів причетний і хрещений тато дівчат, старшій із яких 15, молодшій – 14 років.

батько ґвалтував

Як розповіли в департаменті кіберполіції НПУ, про дитяче порно їм повідомили колеги із Австралії. Співробітники спецпідрозділу «Аргос» штату Квінсленд виявили у Глобальному Павутинні фото порнографічного змісту, виготовлені в Україні.

Наші ж правоохоронці встановили, що до виготовлення цих брудних знімків причетний житель Київщини, який продавав порнофайли в сегменті Інтернету DarkWeb. У вівторок, 20 листопада, додому до батька-ґвалтівника нагрянули силовики і провели обшук. Такі ж слідчі дії проводяться у хрещеного дівчат. В ході обшуку у помешканні були виявлені предмети порнографічного характеру, зокрема фалоімітатори та наручники, відповідна фото- і відеопродукція, а також граната РГД-5.

затримали педофіла

Вирішується питання про затримання батька-педофіла і кума-подільника, а також про поміщення дівчат у реабілітаційний центр.  

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: кримінал, київ
В тему