Відео

«Дівчинка більше не буде плакати в автоматі»: Євген Осін помер (відео)

«Дівчинка більше не буде плакати в автоматі»: Євген Осін помер (відео)

У 55-річному у своєї московській квартирі пішов з життя відомий і колись популярний російський співак Євген Осін. Як причину смерті артиста називають раптову зупинку серця.

На рахунку співака півтора десятка альбомів, останній побачив світ лише два роки тому. Проте своїм піком популярності Осін вважав 90-ті, коли вся країна співала «Портрет роботи Пабло Пікассо», «Плаче дівчина в автоматі» тощо.

Рік тому в ЗМІ з’явилась інформація, що Осін майже банкрут. Аби лікувати травму, яку він отримав в результаті автомобільної катастрофи, він навіть виставив на продаж власну квартиру. У колись популярного співака, улюбленця мільйонів, не було грошей навіть на їжу.

Окрім безгрошів’я та травми, Осін мав і ще одну проблему – він зловживав спиртним. Багато разів обіцяв родині, що покине шкідливу звичку, та так і не зміг припинити пити. Через що залишився один. Не допомогло навіть спеціальне лікування від алкоголізму.

осін і єльцин

Цікаво, що у 1996-му Осін фігурував на історичному фото разом з танцюючим Борисом Єльциним під час туру «Голосуй або програєш».

Тоді, незважаючи на колосальні проблеми зі здоров'ям, Єльцин переобирався на другий президентський термін, і танцями з Осіним на сцені демонстрував здатність керувати країною.

В останні роки перед смертю у Осіна відмовляли ноги, а рука після перелому в аварії не заживала і починала гнити.

 

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Таблоїд, Світ
В тему