Відео

Екс-міністр про скасування 8 Березня: «Та всі нормальні чоловіки з ерекцією підуть вітати своїх жінок» (відео)

Екс-міністр про скасування 8 Березня: «Та всі нормальні чоловіки з ерекцією підуть вітати своїх жінок» (відео)

У ефірі телеканалу «НьюзВан» доволі фривольно стосовно того, потрібно чи ні скасовувати в Україні святкування Міжнародного дня жінок, який багато сучасних політиків вважає радянським політичним святом, висловився колишній міністр Червоненко.

Колишній очільник Міністерства транспорту і зв’язку Євген Червоненко заявив наживо під час трансляції передачі «Український формат», що будь-який нормальний чоловік «з ерекцією і почуттям обов’язку» привітає своїх жінок із 8 Березня, незалежно від того, чи буде заборона на це свято.

Відзначимо, що голова Українського інституту національної пам’яті Воодимир В’ятрович виступає за те, щоби 8 березня стало звичайним, не вихідним, днем. 

Спершу Червоненко, який має протилежне бачення, заочно назвав В’ятровича людиною, яка нічого не зробила: «Не зробила ні WhatsApp, ні Viber, ні робочі місця, навіть на вигяд така». «Яке вона право має нав’язувати мені, іншим, всім свою думку, хто він такий? Він ніхто, і звати його ніяк», – не вгавав Червоненко, хоч ведучий просив його утриматися від образ на адресу очільника Інституту національної пам’яті. 

«Яке право взагалі ця влада має вякати і призначати якісь свята? Тому що все, що вони роблять і за рахунок чого вони живуть в крадуть, побудовано не ними. А побудовано саме тими, за кого було Восьме березня», – вважає очільник Мінтрансу часів Ющенка.

«Яке право вони взагалі мають про це говорити і порушувати ці питання, коли у нас хоодні міста. коли ми втрачаємо людську подобу, коли пані Супрун видає черговий перл... На фоні свого крадійства, вони ж не ідіоти, бачать, що все погано... І на фоні цього, вони нам, як божевыльним, кидають питання "восьме березня – не восьме березня". Та всі нормальні, з ерекцією і почуттям обов’язку мужики підуть вітати своїх жінок, тому що В’ятрович – це не привід для розмови, як Фаріон, як Ніцой... В’ятрович просто витрачає два мільйони грошей», – заявив колишній урядовець часів президента-бджоляра.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Люди ледь не задавили один одного за халявні пакунки від Ляшка (відео)

Відзначимо, що в перших числах жовтня Верховна Рада запропонувала Раді національної безпеки і оборони України увести санкції, зокрема, проти телеканалу NewsOne, який не раз звинувачували в антиукраїнській пропаганді та який належить нардепу від Опоблоку.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Політика, Політика
В тему