Відео

В Дніпрі «месник із народу» потрощив люксові машини, запарковані на тротуарі (відео)

В Дніпрі «месник із народу» потрощив люксові машини, запарковані на тротуарі (відео)

Із дрючком і собакою проти «автоандонів»: радикальний метод із водіями, які паркуються на хідниках, обрав не зовсім тверезий пішохід у місті Дніпро.

В центрі Дніпра чоловік у супроводі дворняги із палицею заходився бити неправильно припарковані автомобілі. Пише ресурс «Відкритий». Стався інцидент напередодні, 11 листопада, на вулиці Центральній в обласному центрі Дніпропетровщини, неподалік зупинки 1-го трамвая. Спершу із довжелезним дрючком «месник із народу» накинувся на дорогий автомобіль марки «Порше», а далі переключився на решту автівок.

Очевидці такої події викликаи «копів». На місце, аж через сорок хвилин, протягом яких дебошир клепав палицею по кузовах легковиків, прибули одразу два екіпажі патрульних. Співробітники поліції хутенько скрутили хулігана, озлобленого на транспортні засоби, і, запхавши до салону службового авто, повезли до відділку. Як стало відомо пізніше, під час екзекуції над машинами дніпрянин був нетверезий. 

Тим часом соцмережами і ЗМІ «гуляє» відеозапис атаки чолов’яги із псом на автомобілі. Цікаво, що у коментарях багато хо навіть підтримує такі дії дебошира, мовляв, провчив «автоандонів», які лишають машини абиде, загороджуючи людям прохід.

Увага! Відео містить ненормативну лексику.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: кримінал, Україна
В тему