Відео

Фанатам Шрека зроблять неймовірний подарунок (відео)

Фанатам Шрека зроблять неймовірний подарунок (відео)

Хто з дітлахів та дорослих не хапався за живтоти, спостергіаючи за пригодами придуркуватого та веселого осла і зеленої істоти, спочатку нелюдька, а потім справедливого і доброго Шрека. А скільки дівчаток зітхнули з полегшенням, що Фіона знову стала красунею, але потім перетворилася, хоч у миле, але теж грубувате зелене сотворіння й знайшла своє кохання.

Щоб підтримати глядацький ажіотаж та зацікавленість студія Universal Pictures планує зняти продовження легендарних мультфільмів, які збирали мільйони доларів в прокаті.

А саме, йдеться про улюблені анімаційні стрічки «Шрек» і «Кіт у чоботях», повідомляє американський журнал Variety.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фанатам презентували новий фільм про Волдеморта (відео)

На продовження планують залучити спеціалістів зі інших касових мультфільмів. Зокрема, сам продюсер мультфільму «Гидкий Я» Крістофер Меледандрі готовий взятися за ці проекти. Він зазначив, що хоче привернути увагу нового покоління кіноглядачів.

Шрек здивованийОтже, наразі тільки відомо, що головні герої мультфільмів будуть жити в абсолютно інших і незвичних для себе умовах, здійснювати несподівані вчинки і так далі. Тож новий мультфільм не буде схожий на попередні свої частини, але зі  старими геороями.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Волт Дісней: від стоптаних черевиків, виснажливої праці з 8 років до шаленого світового успіху

При цьому, озвучку персонажів залишать без змін. Зокрема, це: Майк Майєрс, Едді Мерфі, Антоніо Бандерас, Камерон Діас та інші.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що п'ятий фільм про Шрека вийде на широкі екрани в 2019 році.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, Світ
В тему