Відео

За що відправився у пекло серійний маніяк, який в Україні жорстоко закатував понад 100 дітей: моторошні деталі (відео)

За що відправився у пекло серійний маніяк, який в Україні жорстоко закатував понад 100 дітей: моторошні деталі (відео)

Не можна собі уявити море сліз, горя та болю від втрати найрідніших, які загинули від руки жорсткого серійного убивці – «пологівського маніяка».

Уродженець Кемеровської області Росії Сергій Ткач вбивав на території Криму, Запорізької, Харківської та Дніпропетровської областей.

Жорстокий убивця  ґвалтував та душив дівчат й молодих жінок. Його жертвам було від  9-17 років.

Доки його спіймали, за ґрати потрапили дев'ятеро невинних, двоє з них померли у в'язниці.

Лишень через 22 роки у 2008 року його засудили до довічного ув'язнення за 37 уже доведених убивств. Усього за неофіційними даними та за словами самого Ткача від здійснив понад 100 вбивств, докази яких досі збирає прокуратура.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ангарський маніяк зізнався в убивстві 22 жінок, а згодом ще в 59 аналогічних злочинах

Чорне серце Сергія Ткача не витримало: вбивця помер від серцевої недостатності. Повідомили ЗМІ у Пенітенціарній службі України.

Прізвисько «пологівський маніяк» отримав, бо жив у місті Пологи Запорізької області. У 2005 році маніяка затримали у його будинку в Пологах.
Ткача звинувачують у серії, напевно, найрезонансніших убивств в історії України. Оперативники припускають, що за кількістю жертв він переплюнув найкривавіших маніяків сучасності — Чикатила та Онопрієнка.

Під час слідчих дій, в очереті, у каналах міліція та жителі провінційного райцентру Пологи навесні 2003 року почали знаходити тіла вбитих дівчат. Злочинець перетискав дівчатам сонну артерію, і вони непритомніли. Тоді він їх ґвалтував і позбавляв життя. Експерти встановили, що вбивця кілька разів ґвалтував уже мертвих. І забирав особисті речі жертв — золоті прикраси, сумочки, спідню білизну.

«На шиї одній із жертв він зав’язав її панчоху. Вже на мертвій, для «краси», для «естетики», так би мовити. Груди та піхву іншої розмалював її губною помадою. А ще одній обпалив інтимні місця», — розповів виданню gazeta.ua оперативник, який попросив не вказувати свого прізвища.

Ще одну з жертв, 13-річну дівчинку, убивця задушив її лямками від ранця і зґвалтував.

На Сергія Ткача вийшли випадково. У водоспаді, в річці Конка знайшли тіло вбитої дівчини. Міліція опитала всіх місцевих. Один чоловік повідомив, що бачив, як Сергій Ткач купався у водоспаді разом із убитою, жартував із нею.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Запорізький маніяк-ґвалтівник після відсидки взявся за дітей (відео)

Ткача затримали на роботі. Повели до занедбаної, без електрики, одноповерхової хатини на вулиці Леніна, де той жив з травня 2005 року. Міліція перевернула догори дном весь будинок. У закутку знайшли рюкзак з особистими речами вбитих. Після цього Ткач заявив, що писатиме «явку з повинною».

Довідково:

Народився Сергій Ткач 1953 року в Росії, в місті Кисельовську Кемеровської області. Там уперше одружився, у нього народилися двоє дітей. Починав як фотограф у кримінальному відділі Кисельовського міського відділу міліції. Їздив з оперативниками на місця злочинів. Пізніше вступив до Новосибірської школи міліції, але за два роки його відрахували.

Після розлучення переїхав до Криму. Після того одружувався ще двічі. Одна з дружин розповідала, що випивши, Ткач роздягався вдома догола, вимазував тіло зеленкою і начебто молився. Сідав на коліна і бився головою об підлогу, щось бурмочучи під ніс.

Дивну поведінку Ткача помічали, але все списували на алкоголь. Чи то була байдужість односельців, чи халатність міліції, чи небажання родичів розказати правду, зараз уже невідомо...

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: кримінал, Україна
В тему