Відео

Тайський боксер радів, доки його опонент помирав на рингу (відео)

Тайський боксер радів, доки його опонент помирав на рингу (відео)

Італійський боксер Крістіан Дагіо помер від травм, отриманих під час програного нокаутом поєдинку з тайцем Доном Паруеангом. Про це повідомляє BoxingScene.

За інформацією видання, це сталося після бою за титул срібного чемпіона Азії за версією Всесвітньої боксерської ради (WBC) у ваговій категорії до 79,38 кілограма. Відзначається, що до 12-го раунду на суддівських картках по очках вигравав італієць.

У 12-му раунді Паруеанг завдав Дагіо кілька сильних ударів по голові, в результаті чого італієць впав на настил рингу. Дагіо зумів швидко піднятися на ноги, але після чергової серії пропущених ударів в голову був відправлений у нокаут. Суддя негайно викликав медиків на рингу, але боксер вже втратив свідомість.

Кілька днів боксер провів в комі через важку травму мозку, а потім помер.

49-річний Дагіо протягом більшої частини кар'єри виступав в Таїланді. У його активі 10 перемог в 10 поєдинках на професійному рингу. Також спортсмен брав участь у боях за правилами змішаних єдиноборств і муай-тай.

«Він помер, як хотів померти, – заявив брат Дагіо. – Я не шкодую про це, тому що мій брат був такою людиною, він хотів битися до 80 років. Боксерський ринг був його життям, і він помер, як чемпіон».

До слова, це не перший смертельний випадок через бокс. Так, у листопаді 2017-го 24-річний боксер з Сальвадору Франсіско Руїс помер після поразки нокаутом в бою із співвітчизником Рікардо Кортесом. Після важкої травми голови спортсмен провів кілька днів у лікарні. Там лікарі констатували смерть головного мозку.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: спорт, Світ
В тему