Відео

Задушила чотиримісячного сина, бо він сильно плакав (відео)

Задушила чотиримісячного сина, бо він сильно плакав (відео)

Страшний інцидент стався на Одещині, в місті Подольськ. Так, аби заспокоїти свого 4-місячного сина, що сильно плакав серед ночі, його горе-мати просто задушила дитину.

Смерть малюка констатував фельдшер «швидкої» допомоги, який приїхав на виклик, та, зважаючи на обставини, зателефонував правоохоронцям.

Намагаючись пояснити свою жахливу поведінку, жінка розповіла, що цієї ночі вона як завжди накормила дитину, переповила та поклала спати у колиску. А зранку виявила, що дитина мертва. Проте пізніше жінка зізналася у тому, що вона власноруч задушила сина.

Таким зізнанням закінчився допит у слідчого. Вбивця своєї власної дитини оправдовувалась тим, що малюк сильно плакав, і усі спроби його заспокоїти виявились марними. Тому вона просто закрила дитині рота. Малюк затихнув, його горе-мати подумала, що син нарешті заспокоївся, проте потім зрозуміла ,що він задихнувся.

Жінці повідомлено про підозру в умисному вбивстві, вона затримана до обрання судом запобіжного заходу. Їй загрожує позбавлення волі на термін від 10 до 15 років або довічне ув’язнення.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: кримінал, Україна
В тему