Відео

Дивна знахідка у Львові: живі лелеки у сміттєвих пакетах (відео)

Дивна знахідка у Львові: живі лелеки у сміттєвих пакетах (відео)

Львівським зоозахисниками підкинули боцюнів у сміттєвих торбах, ідеться в сюжеті ICTV.

Несподівану знахідку зробили активісти в львівському парку «Знесіння». Вони натрапили на лелек, яких туди підкинули загорнутими у сміттєві пакети. Спочатку не второпали, що то за містика така, та потім роздивилися, що з-під чорного поліетилену стирчать червоні лапки та дзьоби.

Зоозахисники підозрюють, що боцюнів їм підкинули небайдужі, аби прихистили на час холодів. 

«Ми якраз уже зачиняли браму і побачили кульки целофанові, із них стирчать просто білі голови», – розповідає про те, як виявили пернатих підкидьків, львів’янин Орест Залипський. Разом із другом запримітили на землі чотири щільно замотані чорні згортки. Чорногузів у сміттєвих торбинках невідомі рядочком поскладали попід тином. 

Хлопець каже: пернатим повезло, що їх вчасно помітили, бо до ранку, лежачи на холоді в знерухомленому стані, птахи могли і не дотягти. Та і до наступного дня від бузьків могло зостатися саме пір’я, якби першими на них натрапили бродячі пси.

«Такого ще нам не підкидали. Були цуцики, котики, але лелек у кульках іще не було...» – каже Орест.

На ранок четверо молодих лелек, яких одразу помістили під теплий дах, майже освоїлися на новому місці і з апетитом поснідали. Загалом у парку «Знесіння» у Львові мешкає уже 80 урятованих активістами тварин, серед яких навіть кролики, сова та лис на кличку Фоксі. 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, львів
В тему