Відео

Російська співачка зізналась у любові Світлані Лободі (відео)

Російська співачка зізналась у любові Світлані Лободі (відео)

Ввечері, 23 жовтня, популярну українську співачку Світлану Лободу терміново госпіталізували до московської клініки. У неї почалися сильні болі в животі. Співачка пройшла обстеження, і нині лікарі приймають рішення про операцію.

Як пишуть ЗМІ швидка забрала артистку просто зі сцени. Зірка саме репетирувала. Під час виконання складного танцювального номера вона відчула різкий біль і втратила свідомість. В даний час лікарі уточнюють діагноз і роблять усе можливе для стабілізації стану артистки.

Цікаво, що лише кілька днів тому, у шоу «Вечерний ургант» Лобода розповідала про грандіозне шоу, яке чекає на глядачів. В цій ж передачі знаменитість зізналася, що незвичне ім’я Тільда, для молодшої донечки, вона вибирала разом з батьком дитини. Також Лобода розповіла про те, як приховувала вагітність від старшої донечки.

Однак даних про скасування майбутніх концертів поки не надходило.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Світлана Лобода вийшла заміж, але соромиться свого волохатого чоловіка 

Інформацію про стан Лободи підтвердила і співачка Аніта Цой, яка зараз також перебуває у лікарні. Аніта побажала Світлані швидше видужати та триматися. А ще зазначила, що якщо потрібна якась допомога, то вона готова підтримати. У відео Цой також сказала, що любить Лободу.

Зазначимо, обструкція нирки, це дисфункція, яку можна швидко усунути при оперативному медичному втручанні. Судячи з усього, допомога прийшла вчасно, і до концертів співачка встигне вилікуватися.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, шоу-бізнес, світлана лобода, аніта цой
В тему