Відео

Скандал: російська пропагандистка взяла інтерв’ю у «привида» дівчини, розстріляної в Керчі (відео)

Скандал: російська пропагандистка взяла інтерв’ю у «привида» дівчини, розстріляної в Керчі (відео)

Мабуть, працівники одного із «рупорів Кремля» – телеканалу «Росія-1», аби «похайпити» на біді кримчан, і спіритичний сеанс із жертвами масової бійні не посоромилися би влаштувати.

Російський телеканал оскандалився: в ефірі «Росії-1» ведуча передачі «60 хвилин» Ольга Скабєєва (та сама, якій українська делегація ПАРЄ співала Гімн України, аби заглушити потік пропаганди з її вуст) поговорила з… дівчиною, убитою в Керчі. І на брехні недожурналістку спіймали її ж колеги із телеканалу «Дождь».

Докладно – у відео. 

Так, Скабєєва в ефірі свого ток-шоу, яке транслювали 17 жовтня, говорила по телемосту із дівчиною-очевидицею страшних подій у керчинському технікумі. Ту на екрані підписали «Аліна Керова». Та вже через кілька днів в оприлюднених списках загиблих у коледжі значилася Аліна Керова. 

Журналісти «Дождя» поспілкувалися із Вікою, подругою справжньої Аліни Керової, яка не вижила в тих трагічних подіях: «От с*ки, Аліна загинула. Звичайно, це не вона, і голос не її. Нема в нас у коледжі більше нікого із таким прізвищем, а тим більше на другому курсі. Голос Аліни я впізнала би точно», – емоційно відреагувала дівчина.

А мати загиблої Аліни через таку жорстоку помилку російських пропагандистів, за яку ті, до речі, навіть не попросили в неї вибачення, другий раз їздила на упізнання понівеченого тіла своєї доньки.

Аліна Керова

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Керчинська трагедія: жертв стало більше, з’явилися нові шокуючі деталі масового розстрілу

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, росія, фейкові новини
В тему