Відео

Няньчити малюка Меган Маркл та принца Гаррі буде зірка світового масштабу (відео)

Няньчити малюка Меган Маркл та принца Гаррі буде зірка світового масштабу (відео)

Минув лише тиждень відтоді, як Кенсінгтонський палац офіційно підтвердив новину про те, що дружина принца Гаррі – Меган Маркл – чекає дитину. Первісток герцога і герцогині Сессекскіх повинен з'явитися на світ навесні 2019 року, проте в королівській родині вже активно готуються до цієї знаменної події.

Так, пара вирішила найняти для свого первістка няню, яка виховувала дітей багатьох зірок Голлівуду. Її їм порадили добрі друзі – зіркове подружжя Джордж та Альма Клуні.

Конні Сімпсон

Як пише The Daily Star, мова йде про няню Конні Сімпсон, яка крім Клуні працювала у Джесіки Альби, Емілі Блант, Джессіки Біл і інших знаменитостей. Сама няня вже розповіла, що має намір посвятити Меган в усі тонкощі виховання, а також не збирається говорити дитині, що його батьки – члени королівської сім’ї.

За 30 років своєї кар'єри Сімпсон виняньчила 257 малюків. До слова, Конні вважається експертом по догляду за близнюками (як у випадку з дітьми Клуні). Не дивно, що британські ЗМІ вже пишуть про те, що королівське подружжя чекає на двійню.

До слова, Конні Сімпсон відома не лише як няня, але і як письменниця. Нещодавно жінка видала книгу «Дорога Няні Конні» в якій відкрила секрети оволодіння першими чотирма місяцями батьківства.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, шоу-бізнес, меган маркл, принц гаррі
В тему